Contactinformatie

Telefoon:0591-769023

Hoofdpagina

Reacties van gebruikers

Staplessen Office

Staplessen gekocht in oktober in combinatie met Office. Door drukte op school niet aan toegekomen en zes maanden niets mee gedaan. Toen ik er wel tijd voor had dacht ik hé dit is echt iets voor mij. Dit past bij mij. Gebeld met de klantenservice en uitgelegd dat ik er niets mee had gedaan, kreeg ik de zes maanden er zomaar bij! Ook nog vier vragen gesteld, die direct werden beantwoordt. Zeer tevreden over de cursus, maar nog meer over de begeleiding.

Bedankt! Laura Donkers

Staplessen Windows

Werk al jaren met Windows (vanaf Windows 95) en heb sinds kort Windows 10. Kreeg de Stap cursus cadeau van mijn kinderen en dacht dat ze een grapje maakten! Ik dacht dat ik namelijk wel wat wist van Windows. In elk geval red ik me er prima mee. Maar dan blijkt dat het alleemaal veel handiger en sneller kan. Vooral de sneltoetsen blijven dankzij de lessen blijven hangen. Nooit geweten dat je met Alt en F4 alles kan afsluiten. Heb nu meer tijd over om met de kinderen te skypen.

Bedankt Staplessen! Jantien Evers-Brijl

Staplessen Photoshop Elements

Na stplessen voor Windows en Office te hebben gevolgd via de zaak, ben ik voor mezelf aan de slag gegaan met Photoshop Elements. Ik had dit programma al ruim een jaar liggen maar deed er niets mee. Snapte het niet en te weinig geduld. Had eerst de verkeerde cursus gekocht voor Premiere. Keurig opgelost door Staplessen en kon even later aan de slag.

Ben zeer tevreden met Staplessen! Erik-Jan Touw

Staplessen Photoshop CC

Er zijn een paar lessen die van mij niet zo nodig hoeven. Waarvan ik het nut ook niet begrijp. Maar de lessen over lagen en maskers hebben me veel duidelijk gemaakt. Ik snapte helemaal niets van lagen, maar het is eigenlijk heel simpel. Alleen daarom is deze cursus al zijn geld waard. Ik ben nog niet eens halverwege en zal nog wel vaak moeten herhalen, maar dat kan gelukkig met deze lessen.

Bedankt! Carola Simons

Staplessen Photoshop Elements

Jaren geleden een tablet kado gekregen voor mijn verjaardag. Niet veel mee gedaan. Maar nu gebruik ik het tablet dagelijks om de Staplessen te volgen. Super handig. Je tikt het scherm aan voor de volgende stap. Een kind kan de was doen. En de lessen zijn lekker kort en krachtig. Ik leer er elke dag weer iets bij en heb al heel wat lessen herhaald. Want de jaartjes beginnen te tellen.

Staplessen krijgt een dikke pluim. Johan Peders.

Staplessen PaintShop Pro

Tja. Dit is dus precies wat Pietje nodig heeft. Ik heb geen geduld om een boek door te worstelen en veel theorie. Altijd met de handen gewerkt en meer van praktijk. En daar passen deze lessen uitstekend bij. Praktijklessen met een eindresultaat waar je vervolgens ook wat aan hebt.

Zeer te spreken over deze no-nonsense cursus. Piet Bakker.

Staplessen Photoshop Elements

Gisteren deze Staplessen cursus over Photoshop Elements afgemaakt. Deze methode is zeer praktisch, geeft veel oefenstof (stapje voor stapje). Ik heb veel basistechnieken geleerd maar nu begint het echte werk (zonder begeleiding). Wat ik moeilijk vind, is het bepalen van de verschillende waarden bij bewerkingen. Dat zal ik in de praktijk proefondervindelijk moeten leren. Bedankt voor het samenstellen van deze cursus. Het begin van een leven met PSE is gemaakt.

Mijn waardering is 5 sterren, Frans van den Ing

Staplessen Photoshop Elements

Het gebruik van het lesprogramma is prettig en e.e.a. is duidelijk aangegeven. De praktijk is dat ik niet planmatig de lessen afwerk maar gebruik wat ik op dat moment wil doen. Hoe dan ook: onmisbaar!

Met vriendelijke groet, H. Nauta

Staplessen Photoshop Elements en Premiere Elements

Adobe Photoshop en Premiere Elements aangeschaft en na 2 weken aanmodderen de staplessen besteld. Een hele goede manier om echt stap voor stap het programma te leren kennen. Het programma is makkelijk te volgen en je kunt je eigen tempo bepalen. Ook terugzoeken is gemakkelijk dus werkt ook erg goed als naslagwerk. Met deze lessen gaan we Photoshop en Premiere helemaal in de vingers krijgen. Pluspunten: eenvoudig te begrijpen, duidelijke uitleg, voorbeeldfoto's en films zijn bijgevoegd. Minpunten:geen.

4 van 5 sterren | Gelezen op bol.com. Review door Peerman

Staplessen Premiere Elements

Zeer bedankt voor uw hulp en complimenten voor uw cursus als geheel. Gebruiksaanwijzingen blijken doorgaans aan tal van kanten niet te kloppen of te begrijpen, maar de precisie en begrijpelijkheid waarmee U in uw lessen deze best wel ingewikkelde materie uiteenzet is werkelijk formidabel.

Met vriendelijke groeten, Theo Pols

Staplessen Photoshop Elements

Goede doordachte eenvoudige manier om Photoshop Elements te leren gebruiken. Zeer practisch, je leermeester naast je.

Reactie via Facebook. Groetjes Jo Schell

Staplessen Photoshop Elements

Ik ben erg blij met uw lessen en leer er echt heel veel van. Super!

Helene Herschel

Staplessen PaintShop Pro

Dit is beslist een aanrader voor de beginnende Paintshopper. Hier worden de basis begrippen en handelingen goed besproken en in beeld gebracht. Ik kan het weten ook ik ben een beginner.

Gelezen op bol.com. Review door MWegg

Staplessen Photoshop Elements

Voor mij zijn deze lessen een schitterende hulp, vooral als ik met lagen wil werken. En eindelijk heb ik voldoende tijd ervoor uitgetrokken om me wat vertrouwd te maken met deze (voor mij) wel moeilijke materie. Het loont de moeite!

Vriendelijke groet, Gerda Meesters

Staplessen Photoshop Elements

Ik ben de cursus nu voor de derde keer aan het doorlopen en vind de staplessen echt geweldig. ik leer er nog steeds weer nieuwe dingen van. Ik heb dure boeken gekocht waar ik niets aan heb. Maar dit kan ik iedereen adviseren.

Groetjes, Marleen

Staplessen Premiere Elements

Een leek moet volgens mij niet aan Adobe Premiere Elements beginnen zonder de hulp van Staplessen. Je moet al zeer bedreven zijn om zonder enige cursus tot resultaat te komen. Ik weet trouwens niet of er wel een boek bestaat die dit Adobe programma beschrijft. Wat de gebruiksvriendelijkheid betreft van Staplessen vind ik het spijtig dat dit niet in boekvorm bestaat of men zou toch minstens de mogelijkheid moeten hebben om een bepaalde les waar je tijdens de montage me bezig bent te kunnen afdrukken. Persoonlijk wens ik U zeer uitdrukkelijk te bedanken voor de zoveel malen hulp die U mij geboden hebt en op een manier die niet vlugger kon. Ik stel me de vraag of ik zonder deze hulp wel ooit tot dit eindresultaat zou gekomen zijn, er van uitgaande dat er al een resultaat zou zijn geweest. Wat me opviel was dat U steeds de vinger op de wonde hebt gelegd. Uw antwoorden op mijn gestelde vraag waren in alle gevallen de oplossing voor mijn problemen. Dit getuigt over de kennis die U hebt met dit programma.

Groetjes, Renaat Verreyken

Staplessen Photoshop Elements

Het ShareART Staplessen Adobe Photoshop Elements - Nederlands heeft mij inzicht gegeven in de werking van Adobe Photoshop Elements. Omdat fotoshoppen voor mij een nieuwe activiteit was in mijn fotografie hobby stond ik er wat afwachtend tegenover. Gezien mijn leeftijd (66) vroeg ik mij verder af of het ook voor oudere van nut kon zijn. Samenvattend kan ik zeggen dat het aan al mijn verwachtingen heeft voldaan. Het is duidelijk,leerzaam, en heeft zeker een grote toegevoegde waarde. Het is een goede ondersteuning voor iedereen die met fotoshoppen wil beginnen en creatief met fotografie wil bezig zijn.

Gelezen op bol.com. Review door FotoCollectiefTilburg

Staplessen Photoshop Elements en Premiere Elements

De lessen over het programma elements verschijnen op je scherm tegelijkertijd terwijl je met elements werkt. Je leert op deze manier veel sneller met het programma om te gaan omdat je elke les ook gelijk uitprobeert. Werkt veel makkelijker als met een boek.

Gelezen op bol.com. Review door Space

Staplessen PaintShop Pro

Ten aanzien van de cursus in het algemeen heb ik tot nu toe alleen maar positieve ervaringen. Zelf werk ik al vele jaren met Paint Shop Pro, dus ik weet er al het nodige van. Het sterke van de Staplessen cursus vind ik enerzijds de duidelijke opbouw en uitleg en anderzijds dat je werkt in je eigen op de computer geïnstalleerde softwareprogramma en daarbij de instructies volgt via de browser of een tweede scherm. Sterke formule.

Groeten, Arie de Heus

Staplessen Premiere Elements

Ik ben al enkele weken bezig met Premiere Elements en Staplessen. Ik wil u complimenteren met de duidelijke uitleg. Ik beleef veel plezier aan Staplessen, hoewel de handleiding van Premiere Elements later nog wel voor een verdieping in de kennis moet zorgen. Na gebruik van staplessen is de handleiding ook beter te begrijpen, vind ik. Staplessen coacht heel goed het gebruik van het programma. Alleen werken met de handleiding is een studie op zich,terwijl ik inderdaad ervaar dat Staplessen zorgt voor een leraar die die als het ware naast je staat.

Arie den Hoed, trainer computergebruik senioren

Staplessen Photoshop Elements

Geweldig mooie cursus met duidelijke uitleg. Nadat ik photoshop elements had aangeschaft heb ik toch maar besloten om de staplessen er bij te bestellen. Er komt nl. best veel op je af. Eerlijk gezegt heb ik hier absoluut geen spijt van, want door het volgen van de staplessen krijg je een veel beter inzicht in wat er allemaal mogelijk is op verschillende manieren. Ik heb inmiddels 25 lessen afgewerkt. Dan zie je pas hoeveel er mogelijk is. Ik ben er super tevreden mee en ik denk dat ik er in de praktijk absoluut mijn voordeel mee kan doen. Het voordeel is dat als je het even niet meer weet zo terug kunt vallen op de staplessen om te kijken hoe het ook alweer moet.

Gelezen op bol.com. Review door Mijomar

Staplessen Photoshop Elements

Voor een absolute leek is Photoshop Elements niet geschikt. Je moet wel even doorzetten voor er iets bruikbaars uitkomt. Ik heb de hulp ingeroepen van de 85 staplessen die je er eigenlijk standaard bij moet krijgen.

Gelezen op bol.com. Review door Boschhoek

Staplessen Photoshop Elements

Hoewel ik het zelf niet voor mogelijk hield, heb ik het in elkaar laten overlopen van twee foto's zelf al voor elkaar gekregen, eigenlijk mede door Staplessen en er zelf iets over na te denken. Helpt soms wel. Ik heb de staplessen nu meerdere keren doorlopen en gaandeweg begrijp je dingen steeds beter. De eerste keer dat je er mee bezig bent was ik in ieder geval, meer bezig met het uitvoeren van de opgegeven oefeningen zonder dat het echt tot me doordrong. Nu ik weet waar veel knoppen voor dienen wordt gaandeweg steeds meer duidelijk. Staplessen? Klasse.

Met vriendelijke groet, Kees van Veldhuizen

Staplessen Office

Staplessen geeft de juiste uitleg over alle programma's op Office. Is erg makkelijk in gebruik en voor een anti pc genie een uitkomst om met de geleverde programma's iets voor elkaar te krijgen, wat mij alleen nooit had gelukt. Stap voor stap kom ik dichterbij het einddoel, kunnen omgaan met het Office programma.

Gelezen op bol.com. Waardering 5 uit 5 sterren. Review door Eveline1963

Levering naar België

Eergisteren bestelde ik Photoshop elements + de cursus en vandaag werd het pakket door TNT post bezorgd. Ik heb onmiddellijk de 2 programma's geïnstalleerd en met succes. Dit is de eerste maal dat ik zo een mooie service krijg en ik heb dan ook de overschrijving dezelfde dag uitgevoerd. Bedankt en dit vertel ik verder.

Met vriendelijke groet, Lucien Huble

Staplessen Photoshop Elements

Ik heb zojuist de laatste les afgerond. Het was een hele openbaring voor mij, met name de enorme hoeveelheid functionaliteit die Photoshop Elements biedt. Ik denk niet dat ik het in de toekomst allemaal ga gebruiken, want voor mij was de doelstelling om foto's te kunnen bewerken en in fraaie albums af te drukken. Maar ik heb toch een hoop nieuwe mogelijkheden geleerd waarvan ik het bestaan niet wist en die ik zeker toe zal gaan passen. Ik heb jullie ondersteuning erg gewaardeerd en dank jullie daarvoor hartelijk. De antwoorden kwamen altijd erg snel en hebben mij goed geholpen. Ook de cursus zelf vond ik erg duidelijk en deze stap voor stap cursus was goed te begrijpen.

Met vriendelijke groet, Ad Doorakkers

Cursusbegeleiding

Bedankt voor de waardevolle instructies. De les Foto's ophalen gevolgd en nu is het mij helemaal duidelijk. Het gaat nu allemaal probleemloos. Soms sla ik wel eens per ongeluk een handeling over en dat is nu kennelijk ook gebeurd. En dan lukt het niet. Maar dankzij de lessen en uw aanvullingen kom ik er wel. De helpdesk gaat bij mij in een gouden lijstje! Alles is nu weer in orde. Met de temperatuur hier in Brabant stijgt mijn dankbaarheid.

Vriendelijke groeten, Annemarie Weug

Staplessen Office

Dit is een fantastisch progamma, lekker duidelijk en overzichtelijk. Ik had de nieuwe office geinstalleerd en ben eerst begonnen met deze lessen. Het wordt meteen duidelijk wat office inhoud. Echt een aanrader voor kennismaking met de nieuwe software.

Gelezen op bol.com. Waardering 5 uit 5 sterren. Review door Foeliebar

Staplessen PaintShop Photo Pro

Werkt prima, het is duidelijk en gemakkelijk te volgen. Je werkt zo het hele programma af en het is ook makkelijk om terug te vallen op eerder gevolgde lessen. Het is een prettige manier van werken. Alles staat op je scherm en het is een relaxte manier om de lessen te volgen.

Gelezen op bol.com. Waardering 4 uit 5 sterren. Review door Dimar uit Stadskanaal

Photoshop Elements

Ik wilde graag weten hoe ik met Photoshop Elements een spijkerbroek in een zwart-wit foto kon inkleuren. Nadat de cursusbegeleiding mij had gewezen op de les Inkleuren, heb ik die les geprobeerd met mijn eigen foto. Het lukte me echter niet om alleen de spijkerbroek te selecteren. Ik mocht vervolgens de foto per e-mail naar de cursusbegeleiding verzenden en slechts enkele uren later had ik mijn foto terug met de spijkerbroek ingekleurd en duidelijke instructies hoe ik dat zelf kon doen. Ik ben heel tevreden over de cursus en de cursusbegeleiding maakt het helemaal super!

Hartstikke bedankt, Ingrid van Dommelen

Staplessen Office

Voor oudere is de staplessen een uit komst zonder die lessen waren we er niet uit gekomen. Nu doe je het met plezier en voor de prijs hoef je het niet te laten. De lessen hadden we veel eerder moeten hebben. Pluspunten: Veel mogelijkheden, Gebruiksvriendelijk, Vormgeving, Goede prijs/kwaliteit, Gemakkelijke installatie.

Gelezen op bol.com. Waardering 5 uit 5 sterren. Review door Donna uit Sittard

Bestellen

Via deze weg wil ik U hartelijk danken voor de correcte en zéér snelle levering van de bestelling die ik bij U geplaats heb. Waren alle internetwinkels maar zo duidelijk en snel, zoals U dat bent, dan was ook dat weer een stuk eenvoudiger.

Met vriendelijke groet, Pierre van den Boomen

Staplessen Photoshop Elements

Hoewel ik al heel wat met Photoshop Elements (verschillende versies) heb gewerkt, vind ik Staplessen Photoshop Elements heerlijk. Ik heb het gevoel dat ik altijd maar wat deed. Soms gebeurde er wat ik wilde, maar lang niet altijd.

Vriendelijke groet, Jaqueline Broshuis

Staplessen Photoshop Elements

Ik ben erg enthousiast over uw staplessen, waarmee ik in een maand tijd Photoshop goed heb leren gebruiken. Ik heb in een eigen gemaakt symbool met o.a. een wereldkaart alle kleuren, vormen en teksten vervangen en geoptimaliseerd. Natuurlijk gaan in mijn beginnende aanpak veel zaken nog omslachtig, maar dank zij uw staplessen ontdek ik steeds meer mogelijkheden. Ik heb uw programma dan ook bij diverse mensen aanbevolen.

Met hartelijke groet, Kees Severijnen

Staplessen Photoshop Elements

Dit is toch wel erg gemakkelijk, beter als uit een boekje. Echt stap voor stap wordt alles uitgelegd en later kan je de uitleg er zo weer bijpakken. Inderdaad een leraar naast je. Klein nadeeltje is dat als je klikt om de volgende stap te tonen, dat er soms een scherm verdwijnt, dus dan moet je dat scherm weer terug halen, dat is wel wat lastig. Vandaar 4 sterren. Voor de rest...perfect!

Gelezen op bol.com. Waardering 4 uit 5 sterren

Staplessen Photoshop Elements

Ik heb inmiddels 25 lessen gevolgd van Staplessen Photoshop Elements en ik ben zeer enthousiast over de cursus. De layout is fris en helder, de inhoud is duidelijk en de interactie met Photoshop is zeer prettig. Wat ik persoonlijk wel jammer vind is dat er weinig aandacht wordt besteed aan het verbeteren van foto's. Het is mij duidelijk dat het niet zou passen in het kader van deze cursus, maar toch. Misschien iets voor een nieuw te ontwikkelen leergang.

Peter Knies

Staplessen Photoshop Elements

Beste medewerkers van ShareART. Ik ben zeer tevreden over Staplessen voor Photoshop Elements. Ik wil al enige tijd graag meer doen met de computer en dan vooral met foto's. Ik had in eerste instantie wel mijn bedenkingen. Ik had eerder een boek gekocht waar ik helemaal niets mee kon. Te veel theorie, te weinig praktijk. Ik ben een man van de praktijk en ik moet het gewoon voor me zien, en niet van doe maar dit en doe maar zus of zo. Dat werkt niet voor mij. Met Staplessen heb ik precies wat ik nodig heb. Stap voor stap begeleiding met bruikbare resultaten. Hier in het oosten kennen we het gezegde "De domste boer kan er mee werken". Nou, als er iets van toepassing is op Staplessen, dan is het dat wel!

Vriendelijke groet, Gerrit Beukers

Staplessen Photoshop Elements

Ik ben heel blij met Staplessen Photoshop Elements. Als amateur ben je niet dagelijks met Photoshop bezig, dus vergeet je ook weer genoeg van een bewerking. Ieder keer als ik iets bijzonders wil doen, pak ik de betreffende les er weer bij en ga opgewekt aan de klus beginnen. De resultaten zijn vaak prachtig.

Ik ben een blije klant. Joke Bovekerk

Staplessen Paint Shop Pro

Ik ben erg tevreden over Staplessen Paint Shop Pro mijn vrouw wil nu ook Windows leren. Ik gebruik Paint Shop Pro al meer dan 6 jaar ,maar heb in uw Staplessen nog dingen geleerd die ik niet wist.

Dhr. W. van dorst

Staplessen Windows

Ik ben hartstikke allergisch voor het windows systeem en met name het register. Slapeloze nachten gehad! Een heel goed medicijn is de Staplessen Windows. Het slapen zal nu beter gaan.

Hartelijke groet, Ans Leertouwer

Staplessen Paint Shop Pro

Niet te genezen! Het bovenstaande, slaat op de mensen die door jullie geweldige CD verslaafd zijn geraakt aan het woord PSP. Als men deze CD in zijn of haar PC'tje stopt gebeurd het bovenstaande gegarandeerd... zo mooi is het om er mee te werken en er van alles mee te creëren. Gelukkig kreeg ik allerlei narigheid in mijn PC zodat ik een poosje niet meer verder kon werken. Ik denk dat jullie CD daar ook blij mee was, eindelijk een pauze ingelast, die had al wat overuren gedraaid. Mijn pc'tje had ook de nodige rust nodig en zodoende kreeg ik de tijd, om bij te tanken. Nu ga ik met volle moed weer verder en zal mij zelf en de PSP lessen wat rustiger gaan volgen, om mijn Computertje en mij zelf wel de gelegenheid te GUNNEN om alles tot een goed einde te bregen.

Heel erg bedankt, Harma - een verwoed PSP er

Staplessen Paint Shop Pro

Ik ben heel erg blij met de CD. Hij is zo helder en makkelijk ingedeeld. Al de tips die er op staan zijn ook geweldig. Ik denk dat iedereen hiermee wegwijs wordt met PSP. Ik ben er erg blij mee.

Dank jullie wel. Nel Reijn

Staplessen Paint Shop Pro

Ik vind de cd Staplessen Paint Shop Pro een pracht exemplaar met goede richtlijnen hoe te werken met PSP X. Het is erg overzichtelijk en heel goed te volgen.

Anita Leijgraaf

Staplessen Paint Shop Pro

Staplessen PSP is echt een fijn programma om mee te werken. Ik dacht dat ik al redelijk veel wist, maar de tutorial met de CTRL en SHIFT toetsen te gebruiken om vormen te veranderen was echt nieuw voor mij en nog meer andere suggesties om b.v. plaatjespenselen te maken, dat lukte me wel, maar nu gaat het echt sneller en beter, omdat je nu gerichter kunt werken. Niets dan lof, (ook voor jullie telefonische service) ben blij dat ik het programma heb aangeschaft.

Mevrouw Westman

Staplessen Paint Shop Pro

Ik werk zelf met PSP en heb al veel gehad aan de C.D. met tips. Ook is het voor mij een fijne hulp om de mensen die we begeleiden te helpen, want je weet ook niet altijd op elke vraag een duidelijk antwoord te geven en met behulp van de C.D. komen we er altijd wel uit!!

Heel hartelijk bedankt voor dit fijne hulpmiddel. Jannie van Varik

Staplessen Paint Shop Pro

Wil jullie toch even zeggen dat de overschakeling naar psp probleemloos verloopt door de duidelijke handleiding van de cd. Daar kan geen boek tegen op. Het gaat met heel veel voorbeelden, al doende leert men het meeste. Lezen alleen maakt het zo onoverzichtelijk,voor mij dan, ik zie door de bomen het bos niet meer. Ik wil dus even vertellen dat ik er heel blij en tevreden mee ben.

Groetjes Joke

Staplessen Paint Shop Pro

Er is een wereld mee open gegaan voor mij. Heel wáár dat boeken hier niet tegenop kunnen. Ik sla mijn tutorial "boek" er dan ook best veel op na. Ik ben iemand die het vóór me moet zien en daar voldoet jullie programma 100% aan. Het is niet meer weg te denken.

Ik heb nog nooit zo’n schik gehad van een programma! Ans Leertouwer

Staplessen Paint Shop Pro

Staplessen is voor mij als beginner van PSP een welkome aanvulling, want als ik iets niet weet kan ik het zo mooi opzoeken. De cd is erg makkelijk voor beginners zoals wij met een zo goede uitleg echt aan te bevelen.

Dank en groetjes van een tevreden gebruiker. Marjoleyn Boxebeld

Staplessen Paint Shop Pro

Ik wil jullie bedanken voor de lessen cd, ik kende Paint Shop Pro totaal niet, en nu begin ik er toch wat mee te werken , dank zij andere gebruikers, maar ook dank zij de lessen, die het héél begrijpbaar stap voor stap uitlegt , daar kan ik nu veel van leren!!

Bedankt en groetjes, Lydia

Staplessen Paint Shop Pro

Staplessen heeft ons op weg geholpen met de beginselen van Paint Shop Pro, mijn dank hier voor.
Ook vond ik het prettig dat toen mij toch iets niet helemaal duidelijk was op deze cd dat ik zo snel een persoonlijk antwoord van jullie kreeg om het één en ander toe te lichten. Is zeker een aanwinst voor de beginnende, en ook de gevorderde psp'er.

Groetjes van Piet

Staplessen Paint Shop Pro

Het is verbazingwekkend hoe goed de mensen van onze gebruikersgroep die vaak nog nooit eerder met Paint Shop Pro hebben gewerkt, de mooieste creaties maken. Wij hebben dit succes mede te danken aan ShareART, waarvan wij de cd's gebruiken om de grondbeginselen van PSP tot ons eigen te maken, waar het gebruik van de gereedschappen van dit fantastische programma uitgebreid en zeer duidelijk worden uitgelegd.

Willie van den Hoek, Creatief PSP Groep

Staplessen Paint Shop Pro

Het werken met lagen wilde maar niet lukken. Dankzij uw product is het mij uiteindelijk gelukt!

Johan Bergstede

Staplessen Paint Shop Pro

Ik ben zeer gecharmeerd van uw lessen om Paint Shop Pro te verkennen. Dit werkt voor mij fantastisch.

Gré Braaksma

Staplessen Paint Shop Pro

Het ziet er goed uit: een echte HANDS ON les zodat je niet hoeft te switchen van papier naar beeldscherm/keyboard en terug.

Har van der Zee