Contactinformatie
Hoofdpagina

Over ShareARTShareART is uitgever van Staplessen en in 1994 opgericht door Eric van den Broek. Het bedrijf is gevestigd in Nieuw-Amsterdam in de provincie Drenthe, maar is gestart in een hobbykamer in een flatje in Soest.

In de eerste jaren maken we educatieve spellen als Wouter de Worm, De Alfabet boom, Geheugen Trainer, de Ballen! en Topografie Meester, die vervolgens door de bekende importeur BroCo software worden uitgegeven.

BroCo software is op dat moment onder andere importeur van de populaire fotobewerker Paint Shop Pro en op verzoek wordt er in 2001 een cursus gemaakt voor Paint Shop Pro 7, waarmee ShareART de eerste stap zet in de ontwikkeling van lesmateriaal. In 2002 luidt de eerste versie van Tutorial Engine een nieuwe fase in. Een ontwikkelplatform dat volledig in huis is ontwikkeld. Het bevat een unieke set gereedschappen voor het samenstellen van foutloos lesmateriaal.

Dit resulteert in de uitgave van cursussen voor Paint Shop Pro 9 en Photoshop Elements 4, later gevolgd door titels voor Google, Windows en Office. Eerst onder de merknaam KeyTutorials (Sleutellessen) en vanaf 2009 onder de merknaam Staplessen.

  • Partner van educatieve instellingen in basis-, voortgezet en hoger onderwijs
  • Ruim 70.000 cursisten gingen u voor
  • Ruim 20 jaar kennis van fotobewerking, office, Windows en videobewerking
  • In huis ondersteuning en cursusbegeleiding